Kalix.

Klockan 3 går bussen till Kalix, ska följa med Vickan för hon skulle köpa nå grejs och sen går vi nog och fikar, låter bra i mina öron. Bloggar lite bättre ikväll!
 

Best thing i ever had.

Hejsaaaaaan! Igårkväll kom Hanna hit och hade det mysigt med mig, vi for till vickan en sväng sen så somnade vi ganska tidigt eftersom att jag skulle till Luleå och Hanna skulle åka hem typ 7 idag. I Luleå så hittade jag äntligen en jacka som jag ville ha, kanske lägger upp en bild på den nån annan dag. När jag kom hem från Luleå tog jag det bara lugnt tills Vickan kom hit vid 7. Fick också veta att mina linser som jag hade beställt hade kommit, så vi var förbi till mamma å hämtade dom. Gick väl sådäär att få i dom, tog typ 30 min.. Men för att vara första gången gick det typ helt okej!
Nu ska vi nog starta en film och bara mysa. Blev väldigt mycket text, jaja! Vi hörs.
 

Angels can fly because they take themselves lightly.

Hallå! Vaknade ganska tidigt idag, typ 10.. Tog det lugnt, sen kom vickan hit och vi tog på oss skridskorna och for och åkte på träsket, typ 3-4 år sen jag har åkt så det gick ju inte så bra, nåja roligt var det iaf!
 
Sen gick vi och fotade lite osv. Ligger nu i sängen och har ätit middag för ett tag sen. Får se om jag kanske går ut på en promenad. Men vi får höras sen!
 

Good time.

Useel bloggning jag vet.. Och jag som skulle skärpa mig, hihihi! Ligger iaf i sängen och lyssnar på musik. Tänkte bara visa ett livstecken, bloggar nog mer imorgon! Godnatt.
 

Until it's over

Hallå! Kom just hem från en springtur, kände att jag behövde ta en paus från pluggandet och rensa lite tankar. Väntar på att duschen ska bli ledig, när jag duschat så ska jag ställa i ordning lite till imorgon och sen bädda ner mig under täcket och plugga det sista!
Vet att uppdateringen inte har varit den bästa, ska skärpa mig! men måste ut och fota nån dag för har verkligen bildbrist. Nåja, allt för mig. Vi hörs!
 
 

One day.

Har precis landat i sängen, kom hem från kalix för ett tag sen så blir att sova på ett tag, tänkte bara visa ett livstecken.. Godnatt!
 

Godnatt.


haha åh, gullisar!

Some nights.

Hallåå! Sitter i morgonrocken, har varit och duschat för ett tag sen, skönt! Imorgon är det fredag, för mig har det ju inte spelat så stor roll den här veckan, har ju haft lördag hela veckan. Ska till syster och äta middag imorgon, det blir mysigt!
Mormor fyller år imorgon, men på lördag ska hon ha middag för alla barn å de, så blir att fara dit på lördag. Sen har jag inga mer planer inför helgen, prickarna är ju kvar ännu så får vänta med att hitta på nå kul till nästa helg då dom förhoppningsvis ska vara borta! Allt för mig, vi hörs!
 
 

Ögongodis!!!











 
 

We beautiful like diamonds in the sky.

Heej! Har varit en lugn dag hos syster idag, vi har bara pratat, sett film och haft det mysigt! Kom hem vid 5, åt middag och satte mig och pluggade, så har pluggat tills nu, tänkte att jag kan ta en paus i pluggandet och blogga lite. Pappa och dom är på nå möte om att det kanske ska bli ett gym i Töre, hoppas på att det blir av.
Blir att fortsätta plugga ett tag till, sen hoppar jag i duschen och tar det lugnt resten av kvällen. Vi hörs!
 
 

 
 

We are never getting back together.

Hallå! Ligger nu i sängen hos syster i Kalix, har nyss sett klart matchen, Sverige-Tyskland som slutade 4-4. Blir att vara här till imorgon, spelar ju ingen roll om jag ligger hemma eller här. Idag har det inte blivit så mycket gjort förutom bakningen av cupcakes, gott! Ska försöka sova på ett tag, först lyssna på musik och kolla lite bloggar och facebook, vi får höras godnatt!
 

You can never win, if you never try.

Tjaa! Som vanligt så har det inte hänt så mycket, har iaf skrivit klart CV som skulle vara klart imorgon, skönt! Blir bara att ta det lugnt och kanske slå igång en film sen. Allt för mig!
 

Gooooothia!

Gulligull klassen!!


Back to summer paradise.

Ligger i sängen och kollar igenom lite bilder från sommaren, skulle inte skada om det vart sommar nu i stället för vinter. Nog för att jag faktiskt ser fram emot vintern, tänk vad skönt att få ta fram vinterjackan, ett par mysiga vantar och en mössa. Och en kall vinterkväll tända en massa ljus, äta en massa gott och se en film med några härliga människor.. Bättre än det här äckliga regnet iaf! Nåja, ska börja packa nu, för åker till pappa lite senare.
Vi får höras!
 

2 sommarbilder

Forever to the end.

Då var det ju lördag, egentligen hade jag viljat göra nå kul idag men inte blir det att göra nå kul när man ser ut som en prickigkorv... Så det blir väl att ta det lugnt idag också, har ju som sagt inte så mycket att skriva om men ville bara visa ett livstecken!
 
 

Fredag.

Hallå! Mår faktiskt bättre idag, mindre feber men mer prickar.. Nåja finns inte så mycket att göra åt det. Ikväll blir det bara att äta go mat och mysa ner framför tv och se x-factor.
Blir ju bara att jag lägger upp gamla bilder nu, för jag varken orkar eller vill fota när jag ser ut så här, så ni får räkna med gamla bilder men ska fota så fort jag blir frisk!
 

It's not always rainbows and butterflies.

Tja! Händer som sagt inte så mycket nu när jag är sjuk. Idag har jag bara legat i sängen och soffan och glott på datorn eller på tv:n, har feber och fryser och nu är det ganska mycket prickar.. åh, orkar inte!
 

åh, saknar!

LOL THAT'S ME

 



















Vattkoppor..

Blev inte att fara ut och springa igår, det började ju rengna så for med mamma och hälsade på hos mormor istället. Var så trött igår ikväll så somnade tidigt och har varit trött, yr och haft huvudvärk idag och så på sista lektionen så kände jag hur det började klia på bröstkorgen, och så såg jag att jag hade en prick ,sen när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ännu mera prickar och lite feber. Så det förklarar ju varför jag har varit så trött å de. Härligt med vattkoppor, eller så inte!
 
Ligger under täcket och ska äta middag på nå tag, sen blir det nog att duscha och fortsätta ligga under täcket och kanske se nån film eller nånting. Vi får höras ikväll eller imorgon!
 

ARG!!!

Åh, så arg.. Alla bilder från när vi var i Cypern andra gången är borta!! Hade fört över dom på en sticka, och sen tagit bort bilderna från datorn så det skulle rymmas mera saker på dator och så.. Och så tänkte jag nu ikväll att jag skulle kolla på bilderna, och så är dom borta! När jag går in i mappen så är det bara några konstiga namn på typ 10 bilder som inte går att öppna, och hade egentligen typ över 100 bilder! Fan vad surt..... åååh!
 
 
2 bilder från den första gången.. åh!
 
 

That would make me laugh.

Hej! Kom hem för ett tag sen och snörde mig direkt på sängen framför datorn. Fy är så trött och skolless, skönt att det inte är så länge tills det är höstlov. Funderar om jag kanska ska fara på en springtur efter middagen, det skulle behövas för dom sista dagarna har jag ätit så mycket onyttigt.. usch, det måste det bli ändringar på! Bloggar senare eller imorgon..
 

2 bilder från idag..
 

Startar om på nytt!

Hallå! Kände för att starta om på nytt nu när jag fått bloggen fixad, ska försöka blogga så ofta som möjligt, så vi får väl se hur det går, haha!
Bloggar bättre morgon, ska bädda ner mig i sängen och lyssna på lite musik tills jag somnar, godnatt!
 
Måste ta och fota lite bilder nu när jag har börjat blogga igen!

RSS 2.0